diumenge, 6 d’octubre del 2013

FESTA DE LA TARDOR (DEL 10 AL 13 D'OCTUBRE)

Hola famílies,

ja tornem a tenir aquí les Festes de la Tardor , amb un munt d'activitats per gaudir amb els nens.



Per començar, diumenge 6 ja tenim un concurs de dibuix infantil i un assaig general del seguici a la pl. Lluís Companys. Dijous a la tarda podrem escoltar el conte de La Garsa de Sant Feliu i les malifetes del malvat Banyetes a la ràdio local i ja  cap al vespre, entre la pl. de la Vila i els jardins del Palau Falguera, començarà la festa amb focs i el seguici. 

Divendres ja tindrem pel matí jocs infantils i jocs al carrer a Joan Maragall i a la pl. Rafael Alberti i les titelles ens explicaran el conte El Drac de Sant Feliu a la pl. LLuís Companys. Si ens volem remullar hem d'anar al bany d'escuma a la pista de lleure de la riera de la Salut, i per la tarda el correfoc infantil!

Dissabte durant el matí teniu la bicicletada (fins als 11 anys) i les titelles aquest cop ens explicaran el conte de la Garsa al casal de la Gent Gran. A la pl. de la Llibertat hi haurà parc infantil amb inflables i a Mas Lluí el mercat Medieval. També podreu veure els gegants i els bastoners a la pl. Onze de Setembre i podeu ballar reggae a la pl. Lluís Companys amb The Penguins. Si voleu veure màgia aneu a Joan Maragall. I ja per la tarda també podeu anar als inflables de la pl. Can Maginàs o veure els castellers a la pl. del casal de la Gent Gran.

I diumenge ens despertaran els trabucaires i després, si ja estem desperts, podem anar a veure cotxes i motos antigues als jardins del Palau Falguera. Si algú vol adoptar un animal ho podreu fer a la pl. Vuit de març i també podem anar a la Festa de les Aigües que tindrà lloc a la pl. Alfons Comín. A la pl. de la Salut podeu tornar a veure les colles i seguir-les pel cercavila i a Joan Maragall tindreu animació infantil. Per qui encara no ho hagi vist, a la pl. Dicià hi haurà titelles del conte El Drac de Sant Feliu. Per la tarda tornaran les titelles amb el conte de la Garsa, aquest cop als jardins del Palau Falguera i a la pl. Lluís Companys podreu ballar amb Fest&Ball..

I si no esteu gaire cansats al vespre hi haurà la nit de foc a la pl. de la Salut, per una estoneta només que a l'endemà hi ha cole!

En aquest enllaç us podeu descarregar el programa sencer, consultar els horaris i veure més activitats:

Festa de la Tardor 

Que us ho passeu molt bé!