dimecres, 9 d’octubre del 2013

APUNTEU-VOS A MÚSICA EN FAMÍLIA

Hola famílies!,

Com molts de vosaltres ja sabeu aquest any hi ha una activitat extraescolar per fer en família, és a dir, a l'activitat poden anar el nen/nena amb un o dos familiars (pare, mare, avi, àvia, tiet, tieta, etc.) i els germans. Es tracta d'una activitat pionera a la nostra escola i a les escoles de Sant Feliu que s'ofereix pels nens i les nenes des de P3 a 2n, dijous de 16:45h a 17:45h.

Aquí us deixem una petita explicació de l'activitat per tal de que pugueu conéixer els seus beneficis.

Les inscripcions encara estan obertes!





L’activitat de música en família és un espai per aprendre i gaudir de la música en família.
La nostra intenció és fomentar la música en l’entorn familiar com una experiència directa, profunda i feliç, en un clima d’escolta i alegria. Utilitzant una metodologia creativa i innovadora que es centra en mostrar la música com un món màgic, divertit i ple de possibilitats per tal de despertar la curiositat i l’interès per experimentar de tota la família.
Els pares i mares ajudarem als nostres fills a descobrir i comprendre la música a través del cant, el ritme, el joc, el moviment, l’audició, l’experimentació amb el so i les improvisacions amb diferents instruments. D’aquesta manera els nens i nenes rebran una estimulació auditiva, motriu, sensorial i afectiva única que els farà créixer, divertir-se, aprendre i estimar la música. Intentarem envoltar als nens i nenes d'un entorn musicalment ric, on el més important serà la nostra presència, doncs els infants com millor aprenen és a través de l'afecte, de la seva referència d'amor.

1 comentari:

sonia ha dit...

És una activitat molt maca per compartir amb els nens, us animo a apuntar-vos!!!