dimarts, 8 d’octubre del 2013

CARNESTOLTES: Comencem a preparar-nos

Bones famílies!! 

Hem arrancat ja el curs, i la Comissió de Festes ja està preparant el Carnestoltes, per poder lluir amb més temps la Rua de Sant Feliu. Després del bon gust de boca que ens va quedar  l’any passat esperem la vostra participació, i per tal de poder fer la disfressa, us avisem amb temps, perquè recolliu el major nombre de tapes de iogurt possibles (han de ser platejades pel revers). Compteu que cada persona adulta pot necessitar unes 100 tapes aproximadament, així que comenceu ja amb la recol·lecta!!. Les famílies que no vulgueu sortir a la rua, però vulgueu col·laborar i ajudar-nos amb la recollida de tapes, podeu portar-les al despatx en horari AMPA.

Us anirem donant més detalls...

Comissió de Festes
AMPA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Comentar que en el reverso de los yogures Danone, que suelen ser los que tienen la parte plateada, hay petras de una promocíon de descuento. Sabeis de otra marca que tenga el reverso plateado?

Gracias

AMPA ha dit...

Bon dia, les tapes de iogurt han de ser platejades pel revers però no passa res si tenen lletres, serveixen igual. Per qualsevol altre dubte podeu escriure un correu a l'adreça de l'Ampa: ampamonmany@hotmail.com
Gràcies,

Comissió de Festes de l'AMPA