diumenge, 10 de febrer del 2013

QUINES MAMES MÉS ARTISTES!


Hola famílies!

Heu vist quina preciositat la decoració de Carnaval d'aquest any?. Doncs han col·laborat dues mames de la nostra escola: la Maribel mama del Yaiko de 1r i l'Alexanda mama de la Sara de P4 i de l'Eva de 1r, que sota el lema " La primavera, vida i color" han guarnit  la façana de l'Ajuntament amb  les papallones que us mostrem a continuació. Són maquíssimes!

Tenim dues mames artistes a la nostra escola!

























4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola families,

Sóc la tutora de p3 de l'escola i us vull felicitar primer per les artistes perquè la façana de l'ajuntament ha quedat super guapa.
D'altra banda dir-vos que la vostra comparsa era super, megaxula, vaig gaudir molt veiem als nens als pares i al director d'orquesta. Us felicito de tot cor perquè ha estat una currada i sempre és bo per tots que l'escola faci gresca i festa.

FELICITGATS!!!

Marimar ha dit...

Hola a tothom!
Igual que la Núria, jo també vull felicitar a tothom. Ens ho vam passar molt bé i tots vam posar tot de la nostra part perquè fos una tarda perfecta! És un plaer veure a fills i pares de l'escola junts i més encara si tenim la sort de tenir al meravellós 'director d'orquestra' que vam tenir. Això és ESCOLA, tots a una!

Anònim ha dit...

Famílies!!!!!
Sóc el Toni i ha estat un veritable plaer compartir amb vosaltres la Rua de carnestoltes d´aquest any. He gaudit ballant i fent gresca,però he gaudit molt més veient la implicació de tots, l´entrega de tothom i el somriure de grans i petits. Sou uns artistes!!!!!!!
I compteu amb mi per la pròxima, que aquesta la guanyarem.
Petonarros.

Aida ha dit...

Papis, mamis, nens i mestres! Volia agraïr-vos la vostra implicació i col.laboració perque aquest any hagi sigut possible tenir la nostra rua. A tots aquells que ens van acompanyar amb les seves disfresses i als que ens van animar incondicionalment passant fred al carrer, moltes gràcies a tots! I el meu especial agraïment al nostre Toni, que va donar un toc especial a la nostra comparsa, amb el seu talent i la seva alegria que ens va contagiar a tots, fent que fòssim el centre de totes les mirades i que tant grans com petits, tant integrants de la rua com el pùblic dels carrers, gaudeixin d'un ambient de festa seguint les seves coreografies tan divertides. Ara si, amb la nostra experiència viscuda, l'any que ve, MÉS I MILLOR!!! Un petonàs per tothom! Aida en QUINES MAMES MÉS ARTISTES!