dimecres, 13 de febrer del 2013

CARNESTOLTES: Moltes gràcies a tots!


Hola famílies!
Com ja sabeu, aquesta ha estat la primera vegada que l'AMPA ha organitzat el Carnestoltes i que hem participat a la rua de la ciutat. Estem molt contents de la gran participació que hi ha hagut (100 persones!) i us volem agrair a tots la vostra participació i col·laboració!
En primer lloc a l'Escola, per haver-nos deixat espais i materials que ens han facilitat molt la feina i han fet lluir molt més la nostra comparsa. També volem agrair amb gran entusiasme la col·laboració del mestre Toni, pel muntatge de la coreografia, el temps dedicat als assajos i en especial a la seva actitud dinamitzadora durant la rua. Dediquem el primer Carnestoltes de l'AMPA Monmany a la princesa Carla, que va estar esperant fins a la comparsa 21 per veure la seva escola. Carla, vam pintar la tarda de colors per a tu!
Moltes gràcies també a tots els voluntaris que han contribuït desinteressadament a la preparació de la Carrossa, en especial a l'Antonio Sánchez, que va conduir amb gran destresa el camió, i Héctor David Carrión, que va ocuparse de la part tècnica i va fer de discjockey , i a tots els fotògrafs que van captar els moments inoblidables d'aquella tarda. Gràcies a la Comissió de Carnestoltes per la seva labor d'organització i transformació d'una idea en una realitat, i especialment a la Lourdes i a l'Aida per la seva gran dedicació i esforç, elles han tirat del carro amb molta il·lusió i energia. I com no, a totes les famílies que han participat, la vostra alegria, bon rotllo i respecte han fet que tots plegats ens ho passéssim genial, que d'això es tractava. L'any vinent us esperem a tots!
AMPA Monmany

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel vostre agraiment i les felicitacions!! Són paraules dolces que ens fan humitejar els ulls i sonriure de satisfacció!
Compartir, amb les persones que formen part de l'Ampa, i estar al costat de l'Aida, fa que les coses no només siguin fàcils, sino un veritable plaer!
Gràcies per fer-me costat!

Lourdes Bonet Batalla

Aida ha dit...

Ohhhh em faràs plorar! Jo no podria fer-ho sense tu i totes les persones que tenim al voltant, ja saben qui són! Quan un equip és UN EQUIP no cal dir paraules ni noms.... Pero també, com vaig dir a l'altre comentari de l'anterior noticia, he d'agraïr a tothom la seva dedicació i el bon rotllo que vam trasmitir.

Petons
Aida

Marimar ha dit...

Jo només us vull agrair en el meu nom propi, però segurament en el nom de tota l'AMPA, la vostra dedicació, organització i treball desinteressats a les dues. És tan fàcil i tan bonic treballar amb vosaltres!
Dediqueu moltes hores diàries al despatx i a casa, sacrifiqueu molts caps de setmana i això les que estem a l'AMPA ho sabem i us ho valorem. Aquest carnestoltes ha sigut sobretot vostre, per tant totes aquestes felicitacions al blog, al carrer, a les xarxes socials, són per tots els que vam participar, però sobretot per vosaltres, perquè veieu que les coses ben fetes, com les feu vosaltres, tenen la seva recompensa.
Gràcies companyes!