FUTBOL SALA: Victòria de 15-2 pel nostre equip!

Alineació: Oriol, Marlon, Edgar, Hugo, Oscar, Aitor, Nil, David, Lhosting, Yerai,Alvaro, Ruben i Alex.
Entrenador: Javi Bellés Díaz

Crònica:
Durant els primers minuts del partit cap dels dos equips va tenir el control de l'esfèric, fins que gràcies a una gran passada l'Oriol va aconseguir superar al meta contrari i obrir el marcador al nostre favor. El Martí Pol no va trigar a reaccionar i van aconseguir l'empat; però l'alegria no els va durar gaire per que gràcies a un gran xut de Marlon, el nostre equip es va posar de nou per davant al marcador. Just abans de que la primera part finalitzes l'escola Martí Pol va tornar a retallar distàncies D'aquesta manera la primera part va acabar amb empat 2-2.

A la segona part el control del Monmany va ser absolut, exceptuant un parell d'ensurts del Martí Pol on el nostre porter Alex va estar magnífic. L'equip va dominar la pilota a partir de la sortida d'Aitor, autor de 6 gols un altre cop i màxim golejador amb 12 dianes amb només dos partits.
Juntament amb el seu company Oscar van aconseguir un ventall de gols, ni més ni menys que 11 gols entre tots dos, sense que la defensa de l'equip contrari, pogués fer res per evitar-ho; a aquesta festa es van afegir també el Rúben i l'Àlvaro autors d'un gol cadascú. El partit va acabar amb el resultat de 15-2 a favor del Monmany, aconseguint 2 victòries en 2 partits i desitjant que la "ratxa" no acabi.

P.D. : Felicitem al Martí Pol per la seva gran esportivitat durant tot el partit i desitjant-los més sort en els següents partits. I agraïm una vegada més l'assistència i suport de tots els que vau venir a veure al nostre equip! Us hi esperem el proper partit!