divendres, 23 de setembre del 2016

PROJECTE "LLEGIM PER L'ÈXIT" A L'ESCOLA

Hola famílies,

Volem compartir amb vosaltres que aquest curs l'AMPA conjuntament amb l'Escola han iniciat un projecte de lectura "Llegim per l'èxit", que es pot dur a terme gràcies a la subvenció que l'AMPA va sol·licitar a la Diputació de Barcelona i que ens ha estat concedida.

Aquest projecte està adreçat principalment als cursos de P5, 1r i 2n, però també preveu activitats transversals d'escola. Les principals activitats que s'han programat són les següents:

- Durant tot el curs: suport dins de l'horari lectiu als cursos de 1r i 2n durant l'estona de lectura diària. Aquest suport el realitzen 2 persones en coordinació amb el/la tutor/a del grup.

- Durant el 2n trimestre: tallers de descobriment de la lectura en família. Es realitzarà un taller amb cada grup des de P5 fins a 2n en el que les famílies i els infants participaran en diferents racons de lectura que els permetran endinsar-se en la lectura des de diferents vessants.

- Durant el 2n trimestre: jornada de portes obertes de la biblioteca amb l'objectiu de que les famílies de l'escola coneguin millor el seu funcionament i quins recursos es poden trobar. Aquesta jornada està oberta a totes les famílies de l'Escola i es farà en horari extraescolar.

- Durant el 3r trimestre: conta contes a la biblioteca en horari extraescolar.

- La subvenció també permetrà comprar pel fons de la biblioteca tots els llibres de la Guia de lectua de l'hivern 2016.

L'Escola o l'AMPA us aniran informant de les diferents dates en que es realitzaran totes les activitats previstes, depenent de si es tracta d'activitats dins l'horari escolar o d'activitats en horari extraescolar.

Esperem que el projecte "Llegim per l'Èxit" contribueixi a la millora de la competència lectora i que faci estimar encara més la lectura als nostres nens i nenes.

Comissió d'Acompanyament a l'Escolaritat
AMPA Monmany