dilluns, 12 de setembre del 2016

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS I LLIURAMENT AGENDES

Hola famílies,

Aquí teniu informació sobre la inscripció d'extraescolars i sobre el lliurament de les agendes a les famílies socies de l'AMPA.

EXTRAESCOLARS
A partir de demà dimarts podeu començar a fer les inscripcions de les activitats en horari d'AMPA dimarts i dijous de 16.45 a 17.30h i com a horari extraordinari estarem dimecres 15 i dijous 16 de 9.15 a 10h únicament per fer inscripcions d'extraescolars i quotes AMPA.

El dimecres 21 de setembre farem una reunió de presentació de totes les extraescolars per tal de que pugueu conèixer als monitors.

La setmana del 26 al 30 de setembre, farem una setmana de prova, aquests dies, els els infants poden provar l'activitat que vulguin però SEMPRE han de passar per l'AMPA a apuntar-se, ja que hem de portar un control de qui s'ha de recollir per les classes. Aquestes proves són gratuïtes

Com ja sabeu, tots els anyses cobra el mes d'octubre i novembre junts al mes de novembre, ja que a l'octubre entrem totes les altes i dades a l'ordinador i no arribem a temps de passar els rebuts. Aquest any, per evitar cobrar dos mesos junts, el mes d'octubre es cobrarà quan es faci la inscripció.

AGENDES
Aquesta tarda els nens portaran les agendes que regala l'AMPA a les famílies sòcies. Potser heu pagat l'AMPA però si no heu portat el rebut, nosaltres no ho tenim comptabilitzat o com humans que som, ens podem equivocar. Si alguna família no té l'agenda i ha pagat l'AMPA o la vol pagar, podeu passar pel despatx dimarts i dijous de 16.45 a 17.30h portant el comprovant del banc o pagar-ho en metàl·lic.


Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en consultar-nos personalment o a ampamonmany@hotmail.com

AMPA Monmany