dilluns, 5 d’octubre del 2015

NECESSITEM AJUDA PER PORTAR ELS GEGANTONS! - Diumenge 11/10

Hola famílies,

Aquest diumenge ens han convidat a sortir al cercavila amb els gegants de la ciutat i altres colles, per això, necessitem la vostra ajuda. Per una part, hem de fer alguns retocs inacabats dels dos gegants nous, i quedarem aquest dijous a les 16.30h per fer-ho, i per altra banda, necessitarem voluntaris per portar els gegants i els capgrossos i fer-los ballar.


De moment, tenim un pare voluntari, però pensem que és un recorregut llarg i el millor seria poder descansar i fer relleus. El Mondimoni l'ha de portar un adult, el Pepet l'ha de portar una adult o un nen o nena a partir de cinquè, i els capgrossos l'han de portar els nens o nenes, millor a partir de primer, però si als petits els hi fa molta il·lusió, els pot ajudar el pare o la mare una mica. A més els hem de baixar des de l'escola per fer la plantada a les 10:30h al parc Nadal. 

Si us plau, demanem col·laboració o no podrem sortir a les festes. Els voluntaris per retocar poden venir directament dijous i els voluntaris per diumenge es poden passar per l'AMPA, enviar un correu electrònica a ampamonmany@hotmail.com o parlar directament la presidenta, l'Aida.

Moltes gràcies!!!

Comissió de Capgrossos
AMPA Monmany