dilluns, 19 d’octubre del 2015

CASTANYADA: Prepareu-vos per divendres 30 d'octubre

Hola famílies,

Ens plau informar-vos que el pròxim divendres 30 d'octubre, l'AMPA organitza la Festa de la Castanyada a l'escola. Una festa plena de sorpreses per a què els nostres nens/es s'ho passin genial.

Aquest any volem fer un concurs de treballs manuals de tots tipus relacionades amb la tardor, obres fetes amb fruits, fulles, i tot allò que la natura ens ofereix per aquestes dates.
Obres que els nostres nens/es ( i no els pares ) faran a casa durant aquests dies, deixant volar la seva imaginació i que portaran a la festa, on farem una bonica exposició amb totes elles. Tothom votarà i es donaran premis a les tres obres més votades. Hi han mil idees, des de disfressar un moniato fins a un cuc fet amb castanyes, amb fulles seques es poden fer autèntiques meravelles...

Un cop a la festa (el dia 30 a les 16:45h), tastarem les castanyes torradetes i calentetes i ballarem tots al so de La Castanyera. El dia de la festa també farem tallers oberts a tots els nens i les nenes. Per un d'aquests tallers, necessitarem ampolles de plàstic de 2 litres, així com fulles seques de diferents colors. Si en teniu o feu servir les podeu anar deixant al despatx de l'AMPA


Per a que la festa surti genial, divendres 30 al matí, prepararem les castanyes i farem les paperines de diari per després poder repartir-les . Ens encantaria que aquells pares i mares que volguessin i poguessin ajudar-nos, es quedin a l'escola a les 9:00 h i així entre tots acabarem abans. També es necessitaran alguns pares/mares a les 15: 15 h per a la tasca de torrar les castanyes. Preguem que els interessats ens ho facin saber a qualsevol dels membres de l'AMPA. 

Agraïm de tot cor la vostra col·laboració.

Comissió de Festes
AMPA Monmany