dilluns, 9 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Jo sóc de la Milla, i tu?

La Milla és un somni...un somni perquè és allò que anhelés i creus moltes vegades, que no forma part de la realitat i que és quasi impossible. És un somni que ha agafat la forma de projecte i que es durà a terme el proper 19 d'Abril al barri de la nostra escola, la Monmany.

Va néixer com una idea, prematura i llunyana però amb uns grans fonaments d'esperit de lluita i esforç, de voluntat i admiració que han fet possible que passi a ser una realitat. Un grup de persones amb un interès comú: lluitar per a les nostres Princesas Rett (malaltia Síndrome de Rett) i els nostres Petits Valents (construcció de l'Hospital de Dia de Sant Joan de Déu) amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Feliu, i el recolzament de l'Escola i l'AMPA, d'Organitzacions com el Consell Esportiu i El Santfeliuenc, i un grapat de col·laboradors, cada dia més gran han fet possible que el que va néixer sent un somni passi a ser la nostra Milla, la Milla Monmanyesa, una cursa solidària popular.

Ara simplement cal que tu formis part d'aquest somni i t'apuntis a la Milla Monmanyesa per poder-lo fer realitat. A la Milla Ajudar és Guanyar!
Jo sóc de la Milla, i tu?


A la pestanya de LA MILLA podeu trobar informació sobre les inscripcions i el detall del projecte i de la cursa.

Les inscripcions estan obertes a partir d'aquest dimecres al porxo de l'Escola. Demà tindreu més informació sobre les inscripcions i altres temes d'interés.

1 comentari:

Unknown ha dit...

On podem trobar les inscripcions per a omplir-les ;)