diumenge, 22 de març del 2015

3r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE SANT JORDI: Convocatòria i bases

Benvolgudes famílies, l’AMPA convoca el:

3r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE SANT JORDI
Us anunciem  la convocatòria al 3r Concurs de Fotografia, perquè tots els pares i mares, familiars i personal de l’Escola que vulgueu, participeu.

"Un drac molt ferotge". Fotografia guanyadora de l'any passat.
Bases del Concurs:
1. Temàtica.
Sant Jordi (deixeu volar la vostra imaginació: roses, dracs, cavallers, princeses, llibres...!).

2.  Participants.
Tots els pares, mares, familiars (major edat) i personal que treballa a l’Escola.

3. Inscripció i Lliurament de la Fotografia.
La inscripció és gratuïta. Només es pot presentar una fotografia per persona.
Cal presentar la fotografia en dos formats, arxiu JPG  (enviant correu a l’AMPA: ampamonmany@hotmail.com) i també impresa (entregar-la al despatx de l’AMPA). Cal que totes les fotografies siguin entregades amb les següents dades personals:
Nom i Cognoms, DNI, relació amb l’escola (pare, mare, familiar del nen/a, mestre/a, monitor de menjador, conserge,...), i títol de la fotografia.

4. Termini d’admissió de fotografies.
Fins al dimarts 1 4 d’abril. Les setmanes del  14  al 22 d’abril, les fotografies seran exposades al porxo de l’Escola.

5. Format i Mida.
Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre.  No s’acceptaran muntatges o fotografies manipulades digitalment.
Mida de la fotografia 15x20.

6. Jurat.
Tothom que vingui a la Festa de Sant Jordi tindrà l’oportunitat de votar (una vegada), de manera que quan finalitzi la festa es farà el recompte i s’anunciarà el guanyador/a.

7. Premi.
El premi serà per la fotografia que hagi obtingut més vots per part dels participants de la festa.  I serà un “Sopar Romàntic” per a dues persones.

8. Exposició.
Les fotografies restaran exposades al porxo de l’Escola perquè tothom pugui veure-les, i el dia de Sant Jordi seran exposades per poder fer la votació. També es publicaran les fotografies al Bloc de l’AMPA i a Facebook.

9. Drets d’autor.
Els participants declaren sota la seva responsabilitat ser els autors/es de les obres fotogràfiques presentades, sent responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions de tercers autors/es, per infracció dels seus drets de conformitat amb la normativa vigent en aquesta matèria i exoneren a l’AMPA de qualsevol reclamació o indemnització en aquest sentit.

10. Altres condicions.
Els participants declaren que les fotografies presentades no han obtingut cap tipus de premi ni han estat finalistes en cap altre concurs i responen davant de l’AMPA de qualsevol tipus de dany i/o perjudici i indemnització que pogués derivar-se com a conseqüència de la falsedat o inexactitud d'aquesta declaració.  Els participants es fan responsables d'haver obtingut els drets d'imatge necessaris de les persones o bens que puguin aparèixer en les fotografies presentades, essent responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions de tercers per infracció dels seus drets de conformitat amb la normativa vigent en aquesta matèria i exoneren a l’AMPA de qualsevol reclamació o indemnització en aquest sentit. No s’acceptarà al concurs cap imatge que sigui ofensiva.  L’organització es reserva el dret a no acceptar les fotografies que no compleixin amb les condicions legals exigides pel concurs. Les fotografies seran retornades i es podran recollir al despatx de l’AMPA a partir del dia 27 d’abril. Els participants accepten que les seves fotografies siguin exposades i publicades en el Bloc i al compte de Facebook de l’AMPA.

11. Acceptació.
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació i el compromís del compliment d’aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació legal.
L’Organització es reserva el dret a resoldre qualsevol contingència no prevista en les bases del concurs.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!

Comissió de festes
AMPA Escola Josep Monmany