dimarts, 28 d’octubre del 2014

LA CASTANYADA: DIVENDRES 31 D'OCTUBRE A LES 16:45h A LES PISTES

Estimades famílies,

Queden pocs dies per la Castanyada i un any més, l'AMPA vol celebrar-la amb tots vosaltres!! El dia 31 d'Octubre ens agradaria que els nens i nenes visquessin al màxim la festa i per això us animem que vinguin disfressats de casa, amb el típic vestidet de castanyera o de català o, i perquè no, de marrameu! 
Per la tarda, cap a les 16:45h farem una gran festa a les pistes. A més a més, aquella mateixa tarda, ens acompanyaran els nous gegantons de l’escola i farem una votació per escollir els seus noms per poder batejar-los!!! També tindrem una taula per vendre la loteria de Nadal.

No hi falteu, grans i petits, que hi haurà castanyes torrades i molta diversió!!

Tots aquells pares o mares que vulgueu col·laborar en la preparació i torrada de les castanyes podeu deixar-nos una nota a la bústia de l'Ampa, amb el vostre nom i la vostra disponibilitat, matí per el tall de castanyes de 9 a 12.30h, i per la tarda a partir de les 14h torrada de les castanyes a les brases amb el carbó. 

Gràcies per la vostra col·laboració, sabem que podem comptar amb vosaltres i que plegats passarem una gran Castanyada!! Us hi esperem!!  

Comissió de Festes
AMPA Monmany

Aquell dia les extraescolars es faran amb total normalitat.