diumenge, 26 d’octubre del 2014

FORMACIÓ PER A FAMÍLIES A LA NOSTRA ESCOLA



Hola famílies,

no deixeu passar l'oportunitat d'apuntar-vos a la formació que ofereix per a famílies l'Ajuntament de Sant Feliu, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Una de les formacions, l'adreçada a nens i nenes d'infantil i primària, es fa a la nostra escola.


Si us voleu inscriure heu d'enviar un correu a suportampas@santfeliu.cat, indicant el vostre nom i cognoms i l'escola i curs en el que teniu fills/filles. Si esteu interessats envieu el correu el més aviat possible ja que les places són limitades i a més estan obertes a totes les famílies de Sant Feliu. Si continuen havent places, les inscripcions estaran obertes fins el 6 de novembre.

Les dues formacions a les que us podeu apuntar (segons les edats dels vostres fills són):

PREPARAR AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES, EL DIA DE DEMÀ, PROPOSTA D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Adreçat a: pares i mares de fills/filles de primària i secundària.
Dates: 12 i 19 de novembre (és una formació de dos dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Escola Josep Monmany
Formadora: Roser Sellés - coaching & PNL
Descripció: Taller participatiu i dinàmic on a partir d'unes pinzellades teòriques es provocarà el col·loqui i el treball individual i en grup.
Continguts: Corresponsabilitat educativa: família - escola - Entorn; educar en el "ser" i no pel "rol"; Les expectatives dels pares/mares i les expectatives dels fills/filles; Crisi - canvi - Oportunitat: actitud emprenedora; Les emocions bàsiques: les conductes emocionalment intel·ligents; Principis de gestió emocional.

ACOMPANYAR ALS NOSTRES FILLS/ES EN LA PRESA DE DECISIONS

Adreçat a: pares i mares de fills/filles adolescents
Dates: 10, 17 i 24 de novembre (és una formació de tres dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Institut Martí Dot
Formadora: Laura Fontana
Descripció: Les sessions es plantegen a partir d'una metodologia activa i participativa basada en dinàmiques i tècniques que afavoreixin el diàleg, l'expressió d'idees i les experiències dels participants.
Continguts: El clima familiar, l'establiment d'objectius i la presa de decisions; El procés de maduresa personal, el desenvolupament de la pròpia identitat i les competències bàsiques; Els recursos i alternatives de l'entorn relacionat amb els itineraris formatius i laborals possibles.