dimecres, 11 de juny del 2014

RECOLLIDA D'ALIMENTS: "Junts davant les necessitats" i FIRA DE LA SOLIDARITAT

Benvolgudes famílies,


com ja sabeu l'Escola, s'ha sumat a la iniciativa de recollida d'aliments de La Creu Roja de Sant Feliu i l'Ajuntament "Junts davant les necessitats". Així que podeu portar aliments de llarga durada com llegums, pasta, arròs, oli, llaunes de paté, pastilles de brou, tomàquet, tonyina, cereals, sucre, galetes o farina.

 La taula de l'Escola està ubicada al vestíbul de l'Escola, però ens recomanen fer l'aportació a través dels nostres fills per així també fomentar els valors de solidaritat.


També es recullen aliments a la delegació de la Creu Roja de Sant Feliu, ubicada al carrer Ramon i Cajal núm. 49,  en horari de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. La Biblioteca, situada al carrer Verge de Montserrat núm. 1-3, serà punt de recollida en el seu horari habitual, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h. Al Parc de Bombers es podran deixar aliments durant les 24 hores del dia.

 Us recordem també que aquest dissabte 14 de juny durant tot el dia a la Plaça de la Vila, tindrà lloc la Fira de la Solidaritat, amb espectacles i animació infantil.