dilluns, 30 de juny del 2014

ADÉU ALS NOIS I NOIES DE 6è

Hola famílies,

De nou un curs mes acaba de finalitzar, ens ha passat molt ràpid, com sempre, però hem gaudit molt de les estones compartides, tant amb els nens i nenes com amb vosaltres les famílies. Cada any treballem amb molta il·lusió i alegria, i intentem que tot el que fem sigui per vosaltres i per emfortir el vincles entre els nens, les seves famílies i l'Escola.

Com sempre, esperem que l'any vinent sigui igual o molt millor que aquest i esperem comptar amb el vostre recolçament i participació, perquè vosaltres sou també l'AMPA i sabem que amb vosaltres podrem fer moltes més coses. Només dir-vos que a la festa de fi de curs èrem 450 persones!!

Gràcies a tots els que heu col·laborat activament, ja sigui de manera continuada o ocasional, i també gràcies a tots els que heu participat de les activitats que hem organitzat i ens heu donat suport.

Per acabar, us volem deixar un regal ben especial. Els nostres nois i noies de 6è marxen ja de l'Escola. Aquells petitons que van començar, ara fa 9 anys el seu camí aquí, a P3, jugant amb la sorra del pati, corrent amunt i avall,..., ja s'han fet grans!! Totes les nostres filles i fills ja han passat o passaran un dia per això!

Continueu el vostre camí i sigueu molt feliços!

Molt bones vacances famílies!

AMPA Monmany