dimarts, 22 d’abril del 2014

SETMANA D'ACTIVITATS A LA NOSTRA ESCOLA I A SANT FELIU

Hola famílies,

aquesta setmana està carregada d'activitats familiars a la nostra Escola i a Sant Feliu, gaudiu-les al màxim!

  • Per començar, el dia de Sant Jordi a les 16:45h a les pistes de l'Escola et convidem a la Gimcana.  I ja saps, “Si de la festa de Sant Jordi vols gaudir a la Gimcana del Monmany has de venir”. A més podràs votar la teva fotografia preferida del 2n Concurs de Fotografia de Sant Jordi i conèixer la guanyadora!. No t'ho perdis! 

  • El mateix dia 23 a la Pl. de la Vila  i també el 24 a la Pl. de la Salut, podeu veure a les 18:30h la representació de la Llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Calaix de Sastre. 

  • Divendres 25 a les 18:30h a la Pl. de la Vila pots anar a l'espectacle infantil: Quin dia més bonic!, a càrrec de les Bruixes de Burriac. 

  • Dissabte 26 de 9 a 15h al Mercat Municipal hi haurà Conta contes "El mercat dels contes"; espai d'intercanvi de llibres usats; Campanya solidària "Un llibre a canvi de menjar". Tot organitzat pel Mercat Municipal. I també a les 17h a la Sala Ibèria "Tarda de Contes", organitzat pel Club d'Esplai Diversitat Lúdica. 

  • Diumenge 27 a partir de les 10h a la Pl. Lluís Companys, no et pots perdre la Festa solidària per recaptar fons per als malats de càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Organitzat per l'associació Per a una il·lusió (APUI). També diumenge a les 12h a la Pl. Alfons Comín hi haurà un espectacle de màgia al carrer, organitzat per la Societat d'Il·lusionisme de Sant Feliu. 

  • I fins diumenge 27 (que és l'últim dia), també pots visitar al Palau Falguera l'exposició "Josep Escobar, el clàssic de la historieta catalana. L'horari és de dimarts a dissabte, de 18 a 20h; diumenges i festius, d'11 a 14h.

 Com veieu, setmaneta mogudeta!!