dimecres, 9 d’abril del 2014

SANT JORDI: Grups de la Gimcana i molt més!


Estimades famílies,

Ja s'acosta el dia del Sant Jordi, i un cop més, l'AMPA vol celebrar-ho amb tots vosaltres. Per això us convidem el dia 23 d'abril a partir de les 16:45 a les pistes de l'Escola per participar:

 “Si de la festa de Sant Jordi vols gaudir
 a la Gimcana del Monmany has de venir”. 

Els grups per jugar a la Gimcana han de ser de 6 nens/es. El grup pot estar format per membres d’edats diferents i cada grup ha d’estar controlat mínim per un adult. Es tracta que els pares i/o acompanyants aneu ajudant als nens/es a passar les proves i que jugueu amb ells. Caldria que els grups els portessiu ja definits, per tal que així s’agilitzés la festa i comencés la gimcana el més aviat possible.

També hi haurà “Jocs Tradicionals” en els que podreu jugar tant grans com petits!!I “Biblioteca a la Fresca” per llegir, mirar, explicar i compartir contes i llibres.

Tots els assistents a la festa,  podreu fer la vostra votació a la fotografia que més us hagi agradat entre totes les que s’han presentat al 2on Concurs de Fotografia de Sant Jordi. I aquella mateixa tarda farem l’entrega del premi a la millor fotografia! Molta sort a tots els participants!! 

En cas de pluja o previsió de pluja, la gimcana es farà al gimnàs.Aquella tarda es respectaran les extraescolars amb algun canvi. El patinatge farà classe de funky (ja que necessitem les pistes) i en cas de pluja els nens de futbol faran classe més teòrica a una aula.

Us hi esperem a tots!
Comissió de festes de l’AMPA