divendres, 14 de febrer del 2014

PARTICIPA A LA BARCELONA MAGIC LINE (2 DE MARÇ)

Hola famílies,

L’Obra Social Sant Joan de Déu ha organitzat, en col.laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, la travessa solidària Barcelona Magic Line que recorrerà set turons emblemàtics de la ciutat i se celebrarà el proper 2 de març.
 
Tots els fons captats a la BML es distribuiran a parts iguals entre les 7 causes per a les quals treballa Sant Joan de Déu: persones en situació de sense llar, persones amb problemes de salut mental, persones en situació de dependència, infància hospitalitzada, cooperació internacional, recerca biomèdica, emergèncias socials.
 

Les inscripcions dels equips ja estan tancades, però podeu participar dins d'un equip ja registrat, hi ha 350 equips apuntats. Per exemple, per a participar a la BML podeu formar part del equip del Petit Explorador!


Cada equip assumirà un doble repte: el repte solidari i el repte esportiu

- El repte solidari és la quantitat de diners que cadascu vulgui donar per als projectes socials de Sant Joan de Déu. Els fons captats s’ingressaran a través del web Barcelona Magic Line

- El repte esportiu consisteix en completar una distància de 20km el dia de la marxa, 2 de març. El recorregut s'iniciarà a Vallvidrera Superior (última parada del cremallera, si aneu amb ferrocarrils heu de fer transbord a Peu del Funicular) i finalitzarà a la Plaça de la Catedral,on s’organitzarà una gran festa popular durant tot el dia.