dimecres, 26 de febrer del 2014

COL·LABORACIÓ EN LA TELEMARATÓ SOLIDÀRIA PER LES MALATIES RARES EN TVE

Benvolgudes famílies, 

El 28 de febrer és el Dia Mundial de les Malalties rares (ER). Les malalties rares són les que tenen una baixa incidència en la població (menys de 5 afectats cada 10.000 habitants).


No obstant això, les malalties poc freqüents afecten a un gran nombre de persones i segons l'OMS hi ha prop de 7.000 malalties rares que afecten al 7% de la població mundial. A Espanya s'estima que hi ha més de 3 milions de persones amb malalties poc freqüents. (http://www.enfermedades-raras.org/)

És molta gent, però també moltes malalties diferents i pel fet de que cada malalties sigui per ella sola poc nombrosa en nombre d'afectats, fa que no es destinin prou recursos o cap recurs econòmic per a la seva investigació.

És per això que hem posat a la vostra disposició al despatx de l'AMPA, una guardiola per que pogueu fer les vostres aportacions per a la investigació d'aquestes malalties. Els diners recollits seran per a col·laborar en la telemarató solidària per les malalties rares. Un programa que s'emet diumenge 2 de març des de les 17:30h a TVE. (http://www.fundacionisabelgemio.com/?p=2390)


Al Monmany tots som solidaris!