dimarts, 16 d’abril del 2013

TALLERS A SANT JORDI: Dimarts 23 d'abril a partir de les 16:45h



Estimades famílies,
Ja s'acosta el dia del Sant Jordi, i aquest any l'AMPA vol celebrar-ho amb tots vosaltres. Per això us convidem el dia 23 d'abril a partir de les 16:45 a les pistes de l'escola i a la biblioteca per participar en els tallers que tenim preparats perquè pares i nens us ho passeu d'allò més bé! Volem que sigui una festa amb les famílies, és per això que els tallers s'hauran de fer acompanyats d'un adult. També hi haurà el relat de la llegenda de Sant Jordi a càrrec d'una mare de l'escola. I un taller literari que serà una Marató de lectures en veu alta per donar suport a la investigació del càncer infantil...Jo llegeixo per la Carla...i tu? les lectures seran de la Joana Raspall i d'altres autors, per donar a conèixer la seva obra i es faran a la biblioteca. Serà un taller de lectura infantil i adult. Per tal de poder fer una mica de previsió i preparar les lectures, caldria que aquells que vulgueu llegir, ens ho féssiu saber. Podeu passar en horari AMPA o deixar-nos a la bústia el vostre nom, i relació escola (pare/mare/alumne-curs/professor). De totes maneres aquell dia estarà obert per tots aquells que vulgueu donar el vostre granet de sorra, ja sigui amb una lectura preparada, pròpia o d’alguna obra que heu llegit i voleu compartir!
Aquella mateixa tarda es faran les votacions del concurs de fotografia, igual que el recompte de vots i l'entrega del premi a la millor fotografia! Molta sort!!

Us esperem a tots!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta feïna i il.lusió que de ben segur valdrà la pena!!
Serà una tarda plena de colors per compartir entre tots!! No us la perdeu!!

Lourdes Bonet Batalla

Marimar ha dit...

Serà un Sant Jordi especial... El Sant Jordi dels nens de l'Escola Josep Monmany... Nens, pares, familiars, amics i mestres gaudint junts d'una festa, la nostra festa...
Us hi esperem a tots!

Marimar de Heras