dimecres, 24 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013: Moltes gràcies a tothom!

Hola famílies,

Estem molt contents per la gran acollida que ha tingut la festa de Sant Jordi. Moltes gràcies a tothom per una participació activa i per les ganes de passar-ho bé.

La visita especial de la Carla i de la seva família va ser un dels motors que van fer de la festa un esdeveniment inoblidable. Agraïm a tots els participants del taller de lectura en veu alta la seva participació i ganes de llegir.



Si voleu tenir un bon record de la festa, podeu descarregar-vos les fotografies des del següent enllaç:

https://plus.google.com/photos/113686781421019243474/albums/5870310089698916417?banner=pwa

A mida que anem rebent més fotografies les anirem publicant en el mateix enllaç.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tots i a totes, per la vostra participació, les vostres ganes, els vostres sonriures...en especial, a princesa Carla i la seva família per la seva visita! I a totes les persones que van fer-ho possible...! Gràcies noies, fem un equip fantàstic, entre tots vem fer el Sant Jordi de colors!!!!!!

Lourdes Bonet Batalla

Marimar ha dit...

Va ser una tarda plena de somriures, d'alegria, de jocs, de lectura, de castells, de dracs, de princeses, de lluites de cavallers, de balls de Palau... Una tarda de nens...!
Moltíssimes gràcies a tots per ajudar-nos a fer un Sant Jordi especial, el Sant Jordi de la nostra Escola, un Sant Jordi per a la nostra princesa, la Carla que va compartir amb tots nosaltres la tarda fent-la màgica i omplint-la de colors!!
I a vosaltres noies i noi, gràcies per construir amb il.lusió i amb ganes... Cada dia estic més contenta de forma part d'aquesta AMPA!!

Anònim ha dit...

Felicitats Ampa!!! una festa esplèndida i divertida
Endavant!!!

Trini

Anònim ha dit...

Felicitats AMPA! Acabo de veure les fotos i m'he quedat
bocabadada! Quina organització , quina diversitat d'activitats i tallers i tot fet amb il.lusió i amor com sempre ho feu!
Gràcies gràcies i gråcies! Les meves nenes han tornat encantades amb espases corona i un conte de Sant Jordi diferent.

Alexandra Calin