dijous, 7 de març del 2013

MANIFESTACIONS CONTRA LES RETALLADES, Diumenge 10 de març a les 12h

Hola famílies,

us fem arribar informació sobre la convocatòria de manifestació per aquest diumenge 10 de març a les 12. Estan convocades per la Plataforma Prou Retallades. A Barcelona serà a les 12h a Pg. de Gràcia / Casp. També n'hi ha de convocades a Lleida, Tortosa i Girona.

Us citem textualment la convocatòria:


Des de @MareaGroga convoquem al conjunt de la comunitat educativa a manifestar-se el proper diumenge 10 de març contra les retallades i les privatitzacions, contra l’atur i la corrupció. 

En  els   darrers  anys,   i  utilitzant  com   a  justificació  la   crisi   econòmica provocada  per l’especulació,  el  frau  i  l’avarícia  dels   més   poderosos,  els diferents  governs  (municipal, autonòmic i estatal) han anat desmantellant l’estat delbenestar i els serveis públics. Volen convertir l'educació en una mercaderia al servei d'uns pocs

L’educació i la sanitat han  passat de ser drets fonamentals de ciutadania a servei que es poden reduir o privatitzar.
 
Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!

No ho podem permetre. És temps de lluita, de resposta i d’unió entre tots i totes: famílies, docents, professionals de l’educació, estudiants, treballadors/es, jubilats/es, veïns/es, treballadors autònoms, organitzacions, plataformes, moviments, marees... En definitiva, tota la ciutadania i tota la classe treballadora.
 
Des de @MareaGroga us animem a sumar-vos a la  manifestació, i fem una crida a tota la comunitat educativa ciutadania a omplir els carrers el diumenge 10 de Març sota el lema:

CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ.
NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES.