FUTBOL SALA: Nova victòria del nostre equip

Alineació:
Entrenador: Javier Bellés Díaz
Jugadors: Albert Garcia,  Ezequiel Rufes, Julio Cevallos, Javier Campoy, Adrià Cano, David Ayala, Luís Morales, Alex Gonzales, Sergi Arce, Carlos Grogués, Antonio Bellido, Gerard Fideu

Crònica:
El partit Espriu vs Monmany es va fer esperar a conseqüència de les pluges, i tot i la llarga espera d'una setmana el partit es va poder realitzar el dimarts passat.
L'Espriu com jugava a casa va sortir amb més confiança i ràpidament es va avançar en el marcador, però l'alegria els hi va durar ben poc gràcies a una gran jugada del Monmany que va culminar el nostre davanter Adrià, la primera part va finalitzar sense més sobresalts.
Començada la segona part l'Espriu es va tornar a avançar en el marcador, i també va dominar la pilota durant la segona part, però una errada defensiva que va aprofitar Julio va permetre anar al descans amb un empat 2-2.
Amb el descans el Monmany va tornar amb les forces renovades i a sentir-se més còmode, en camp contrari, minut a minut, un altre cop Adrià i poc desprès Carlos van aconseguir que la distància s'allargués fins al 2-4.
Tot semblava guanyat però l'Espriu encarà no havia donat el partit per perdut i poc abans de que l'àrbitre xiulés el final van posar-se a un gol de distància, el Monmany va passar a la defensiva m'entrés resistia l'atac de l'Espriu, on és van posar a prova totes les habilitats del nostre porter, Luis, que va fer unes magnífiques aturades, els minuts cada cop passaven més lentament, però al final ens vam emportar aquesta important i merescudíssima victòria davant d'un gran rival.