dimecres, 26 d’octubre del 2016

CASTAWEEN: Divendres 28 d'octubre a les 16:45h

Hola famílies,

Queden pocs dies per la Castanyada i un any més, l'AMPA vol celebrar-la amb tots vosaltres!! Aquesta vegada, i mai deixant les nostres tradicions, volem fer una fusió, entre la nostra festa i la festa internacional que estem veient a tot arreu, per això farem un CASTAWEEN!!!


Segons les indicacions de l’Escola, el dia 28 d'Octubre els nens i nenes d’educació infantil poden venir per la tarda disfressats de casa, amb el típic vestidet de castanyera o de català o de marrameu. (Els nens/nenes que es queden a dinar poden portar una disfressa que no sigui gaire complicada de posar i els ajudaran les monitores de menjador).

Per la tarda, cap a les 16:45h farem una gran festa a les pistes amb manualitats i jocs i ens acompanyarà l’acadèmia d’anglès Helen Doron que ens faran algunes sorpreses de Halloween. Ens agradaria que tots els nenes i nenes visquessin al màxim aquesta festa i per això us animem que a les 16:45h vinguin amb alguna disfressa relacionada amb la castanyada o amb Halloween. El gimnàs estarà obert perquè al sortir de classe es puguin disfressar.
Durant la festa també tindrem una taula per vendre la loteria de Nadal. Aquest any tenim el número de l’AMPA i un altre número que ven la colla de timbals i gegants de la nostra escola per poder recaptar diners per les seves sortides.

No hi falteu, grans i petits, que hi haurà castanyes torrades i molta diversió!!

Tots aquells pares o mares que vulgueu col·laborar en la preparació i torrada de les castanyes, podeu passar demà dijous per l’AMPA o li podeu dir al delegat/delegada de la vostra classe perquè ens passi les dades, el vostre nom i la vostra disponibilitat, matí per el tall de castanyes de 9 a 12.30h, i per la tarda a partir de les 14h torrada de les castanyes a les brases amb el carbó.

Gràcies per la vostra col·laboració, sabem que podem comptar amb vosaltres i que plegats passarem una gran Castanyada!! 
Us hi esperem!! 
                

Aquell dia haurà extraescolars.

Comissió de Festes
AMPA Monmany