divendres, 24 de juny del 2016

RESERVA DE LLIBRES: 27 i 28 de juny

Hola famílies,

RESERVA
Us recordem que els dies 27 i 28 de juny, de 10 a 13h i de 17 a 19h, podeu passar a fer la reserva dels llibres pel despatx de l'AMPA. L'import de la reserva és de 15€.

Heu de portar el comprovant de que heu pagat la quota de 20€ de l'AMPA pel caixer (recordeu que el codi d'entitat es fa a través d'altres operacions - pagaments a tercers i codi d'entitat 155207 i que només heu de pagar una quota d'AMPA per família) i el full de reserva on s'indiqui els llibres que demaneu. També podeu pagar la quota de l'AMPA al despatx en el moment de fer la reserva dels llibres.

Si no podeu venir els dies 27 i 28 a fer la reserva, ho podreu fer directament a la llibreria Bruch abans del 8 de juliol.

Recordeu que no heu de comprar agenda, doncs l'AMPA regalarà aquest any l'agenda a tothom que sigui soci.

RECOLLIDA
Els llibres els podreu recollir a la llibreria Bruch (passeig Compte de Vilardaga 132) del 25 de juliol al 10 de setembre. A la llibreria Bruch haureu de presentar el carnet de soci de l'AMPA i pagar l'import restant.

Com sabeu, és imprescindible pagar la quota de l'AMPA per poder comprar els llibres i per poder fer activitats extraescolars.

Per qualsevol dubte podeu consultar-nos a ampamonmany@hotmail.com, a través del bloc o a través del facebook.

AMPA Monmany