diumenge, 17 d’abril del 2016

SI POTS, DEMÀ A LES 12:45h DAVANT D'ENSENYAMENT

Hola famílies,

Demà dilluns és un dia decisiu per l'escola pública de Sant Feliu. Demà a les 13h tindrà lloc una reunió entre els Serveis Territorials d'Ensenyament i l'Ajuntament-SantFeliudeLlobregat per analitzar les dades de les preinscripcions. Demà es decideix si continua amb la decisió de tancar la línia del Martí i Pol o per el contrari, vists els resultats de la preinscripció, s'obre la línia.

Per això, si pots demà a les 12:45h vine davant d'Ensenyament (al c/Laureà Miró amb la Riera), perquè vegin que ens importa el futur de l'escola pública.

El que està clar és que les famílies han triat la pública, que té 227 preinscripcions front a les 190 de la concertada. I també sabem que l'Escola Miquel Martí i Pol l'han triada 44 famílies, gairebé totes del barri del Mas Lluí, i s'han arriscat per l'escola que volen per les seves filles i fills.

I està clar també que si no obren una línia al Martí i Pol, 19 famílies hauran d'escolaritzar-se en escoles que estan lluny del seu barri (ja que Pau Vila està plena i Monmany quasi).

Desitgem que demà sigui un dia d'engrandiment de l'escola pública!

AMPA Monmany

#SantFeliuesMou per l'#Educació


1 comentari:

Unknown ha dit...

Som-hi!!!

Entre tots podem evitar el que ens va pasar a nosaltres fa dos anys!

Per una educació pública i de qualitat

#lalluitaeduca
#santfeliuesmou