diumenge, 20 de desembre del 2015

XERRADA-TALLER DE LECTURA PER FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu les famílies de 1r i de 2n, aquest curs l'AMPA ha pogut col·laborar amb l'Escola per l'impuls de la lectura, gràcies a una subvenció que va rebre l'AMPA de la Diputació de Barcelona.

El projecte, que han definit l'AMPA i l'Escola conjuntament dóna suport a la lectura als alumnes de primer i segon i a les seves famílies, i també fa alguna acció a P5, ja que és en aquesta etapa quan les nenes i els nens comencen a esdevenir lectors i s'ha de fomentar la seva competència lectora.

La subvenció rebuda s'ha destinat a:

  • Donar suport amb un monitor durant els 30 minuts de lectura que fan durant diversos dies de la setmana els alumnes de primer i de segon.
  • Realitzar xerrades-tallers de lectura per a les famílies de P5, primer i segon amb una persona experta i amb l'acompanyament del tutor/a, amb la finalitat de donar eines a les famílies per fer que els seus fills/es estimin la lectura.
  • Comprar llibres per les maletes viatgeres i la biblioteca a l'aula de primer i segon.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de l'Escola i també el suport de la Comissió de Biblioteca de l'AMPA.

Us deixem alguna fotografia de l'activitat xerrada-taller per a famílies de divendres passat, molt ben valorat per tots els assistents.

Us animem a totes les famílies de P5, 1r i 2n a participar!

AMPA Monmany