dissabte, 30 de gener del 2016

REBUIG UNITARI DEL PLE AL TANCAMENT DE LÍNIES A P3

Hola famílies,

Ahir dijous 28 tots els partits polítics que formen el Ple Municipal van votar a favor de la moció presentada per la Plataforma de la Comunitat Educativa Sant Feliu es Mou, contra el tancament de línies de P3 a Sant Feliu.

Imatges: Fet a Sant Feliu (Marc Rius)
L'aprovació d'aquesta moció implica que el Ple i l'Equip de Govern defensaran davant el Departament d'Ensenyament de la Generalitat que no es tanqui cap línia de P3 a Sant Feliu i que durant el procés de preinscripció les famílies puguin escollir entre les 18 línies de P3 que hi ha a l'actualitat (més informació al web municipal i a Fet a Sant Feliu. També podeu veure les fotos de la cassolada i del Ple a Fet a Sant Feliu)

L'aprovació unànime per part del Ple constitueix un suport clau a la moció presentada, però ara cal que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat decideixi no tancar cap línia de P3 a Sant Feliu. Per això, el proper dijous 4 de febrer a les 17:30h hi ha convocada una concentració davant dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Baix Llobregat (al c. Laureà Miró 328).


#santfeliuesmou per l'#educacio

AMPA Monmany