dissabte, 16 de maig del 2015

EL VIATGE DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA (Xerrada-taller)

Hola famílies,

Si teniu fills a 5è o 6è, us podeu apuntar a la xerrada-taller informativa "El viatge de primària a secundària". L'objectiu és descobrir tota una sèrie d’aspectes relacionats amb el canvi d’etapa educativa, obtenint eines i recursos per acompanyar els vostres fills/es en l’ inici de la secundària.

Us podeu apuntar a la xerrada del 20 de maig a l'escola Pau Vila o bé a la del 26 de maig a l'escola Salvador Espriu. Ambdues de 18 a 20h. La inscripció es gratuïta i heu d'enviar un correu a suportampas@santfeliu.cat. Les places són limitades.



FINALITATS
Descobrir els principals CANVIS que es produeixen entre les dues etapes educatives, tan amb els nois i noies com a nivell educatiu. Saber QUÈ IMPLICA el canvi d’etapa. AFAVORIR EL CONEIXEMENT de l’ESO per facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició.

CONTINGUTS
Característiques de cada etapa (aspectes a tenir en compte).
Canvis que es produeixen.
La importància de l’assessorament i la informació.
L’entrada en l’adolescència.
Quin és el paper dels pares i mares en aquesta etapa

Es presenten noves expectatives carregades d’incertesa que neguitegen en un moment especialment ja complicat com és l’adolescència. Però, des d’una perspectiva positiva i amb la planificació adequada, l’adaptació a aquests canvis pot esdevenir formativa, entenent-los com una oportunitat d'aprenentatge i creixement.

Ponent: Toni Argent.Professor de secundaria i escriptor

Organitza: Ajuntament de sant Feliu de LLobregat Amb el suport: AMPAS DE LA CIUTAT i ATENEU SANTFELIUENC