dimecres, 5 de novembre del 2014

AMPLIACIÓ D'EDATS PER A LA FORMACIÓ DE FAMÍLIES "Acompanyar als nostres fills/es en la presa de decisions

Hola famílies,

Si teniu nens que vagin a 6è de primària també us podeu apuntar a la formació per a famílies "Acompanyar als nostres fills/es en la presa de decisions". Encara hi ha places disponibles.

Ens han informat, que la formació que es fa a la nostra escola sobre intel·ligència emocional ja té les places complertes.

COMPANYAR ALS NOSTRES FILLS/ES EN LA PRESA DE DECISIONS

Adreçat a: pares i mares de fills/filles adolescents
Dates: 10, 17 i 24 de novembre (és una formació de tres dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Institut Martí Dot
Formadora: Laura Fontana
Descripció: Les sessions es plantegen a partir d'una metodologia activa i participativa basada en dinàmiques i tècniques que afavoreixin el diàleg, l'expressió d'idees i les experiències dels participants.
Continguts: El clima familiar, l'establiment d'objectius i la presa de decisions; El procés de maduresa personal, el desenvolupament de la pròpia identitat i les competències bàsiques; Els recursos i alternatives de l'entorn relacionat amb els itineraris formatius i laborals possibles.

PREPARAR AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES, EL DIA DE DEMÀ, PROPOSTA D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Adreçat a: pares i mares de fills/filles de primària i secundària.
Dates: 12 i 19 de novembre (és una formació de dos dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Escola Josep Monmany
Formadora: Roser Sellés - coaching & PNL
Descripció: Taller participatiu i dinàmic on a partir d'unes pinzellades teòriques es provocarà el col·loqui i el treball individual i en grup.
Continguts: Corresponsabilitat educativa: família - escola - Entorn; educar en el "ser" i no pel "rol"; Les expectatives dels pares/mares i les expectatives dels fills/filles; Crisi - canvi - Oportunitat: actitud emprenedora; Les emocions bàsiques: les conductes emocionalment intel·ligents; Principis de gestió emocional.