dimecres, 3 de setembre del 2014

RECORDATORI DE DIES DE VENDA DE BATES I XANDALLS I RECOLLIDA I VENDA DE LLIBRES

Hola famílies,

a pocs dies de començar el nou curs escolar us recordem els dies de venda de bates i xandalls i de recollida i venda de llibres. Penseu en portar el canet de soci de l'AMPA per realitzar les vostres compres i els diners en metàl.lic.

Ens veiem ben aviat carregats d'il·lusió i energia!

BATES I XANDALLS (i altre material)
Dia: 4 de setembre, de 16 a 18h.

LLIBRES I AGENDES
Dies: 8 i 9 de setembre, de 10 a 13h i de 16 a 18h.
Recordeu: Portar el comprovant del pagament dels llibres (reserva i pagament total). Les famílies de P3 podeu realitzar el pagament el mateix dia en efectiu.

2 comentaris:

Mar ha dit...

Ho torno a preguntar, quina explicació ha donat Comercial Girona, sobre el preu dels llibres, que era més económic comprar-los fora de l'escola?

Comissió de Llibres ha dit...

Hola Mar,

disculpa per no haver-te contestat abans, però el bloc ha estat també de vacances.

Sí, molta gent ens ha comentat el tema dels llibres. Pel que sabem, per alguns cursos surta més econòmic comprar-los a l'AMPA i per altres cursos surt més econòmic comprar-los fora.

L'AMPA sempre contracta una empresa comercialitzadora de llibres, que és la mateixa de l'any passat Comercial Girona, i l'any passat no va haver aquestes diferències. L'empresa no ens ha donat una explicació, ens han dit que no sabe perquè ha passat.

Ens sap molt de greu que s'hagi produit aquest fet. De cara a l'any vinent demanarem ofertes a diverses empreses comercialitzadores abans de decidir-nos per una.

Per qualsevol aclariment addicional no dubtis en parlar amb nosaltres durant l'horari d'obetura del despatx al públic.

Salutacions

Comissió de Llibres
AMPA Monmany