dimecres, 28 de maig del 2014

FESTA PIRATA DE FI DE CURS

Estimades famílies,

Ja queda poc pel final de curs i tenim ganes de repetir la festa com l’any passat tots junts!
Farem una festa especial!!!!! Per un dia les pistes de l’escola seran un mar infranquejable ple de Pirates!! Aquella nit buscarem els/les millors pirates, és per això que us demanem que us animeu a “tunejar-vos” a l’estil més pirata!
Volem que els nostres nens i nenes disfrutin el màxim posible i és per això que la festa començarà abans, per poder navegar entre inflables,  animació infantil, sopar de "Traje" (carmanyola), coca i copa de cava/nens bossa de guirnaldes, espectacle i discomòbil per a tots vosaltres!

El dia 20 de juny (últim dia de col.legi) a partir de les 18:30h i durant tota la tarda podreu disfrutar dels inflables i tallers que farem per a tots els pirates de l’escol. A partir de les 21:00h aproximadament hi haurà l’espectacle per gaudir en familia i en finalitzar el sopar començarà la discomòbil. No us ho podeu perdre!!
Es posaran a la venda els tiquets d'entrada a partir del dimarts 3 de Juny fins al dimarts 17 de juny.
Preu de 4€ que inclou: inflables, animació infantil, coca + copa cava/nens bossa guirnaldes, espectacle i discomòbil. El tiquet/entrada es pagarà per nens a partir de P3 (serà gratuït pels nens més petits).
Horari de venda: Dimarts, Dijous i Divendres de 9:00h a 9:30h i per la tarda en horari Ampa fins que comenci la jornada intensiva que restarà obert només pel matí aquests tres dies per vendre tiquets.

El sopar haurà de portar-lo cadascú, per això diem que serà un sopar de "traje". Les taules estaran montades, amb les estovalles però caldrà que la resta (plats, gots, cuberts, tovallons, menjar, begudes...) ho porti cadascú.
Donat que estem a l'escola quedarà totalment prohibit fumar dins l'escola hi s'haurà de sortir a fora al carrer. Igualment per garantir la seguretat de tots i totes quedarà també prohibit portar petards.

L'AMPA és farà càrrec del muntatge i tothom que vulgui ajudar-nos només cal que es posi en contacte amb algú de l'Ampa al llarg d'aquests dies. D’altra banda, agraïrem la col.laboració de tots i totes a l'hora de recollir la festa, ja que sempre hi ha una part més feixuga, que si la fem entre tots passa millor. Sabem que podem comptar amb tots vosaltres i amb la vostra participació!

Us hi esperem!!!

Comissió de festes
AMPA