dimarts, 24 de desembre del 2013

DIBUIXOS EN VO SUBTITULATS A TV3

Hola famílies!

Us volem informar que a partir del 8 de gener el canal Super3 de TV3 emetrà cada dia a les 12.00 la sèrie de dibuixos animats WordGirl en versió original i subtitulada en anglès i català. La sèrie està adreçada a nens i nenes de 8 a12 anys i té com a objectiu ampliar el contacte que aquests tenen amb l’anglès d’una manera lúdica i atractiva



La inicitiva, en col.laboració amb TV3, és una aposta molt gran per a l’aprenentatge de l’anglès en les franges d’edat de 8 a 12 anys.

Trobareu a la pàgina principal del Departament i de l'XTEC tota la informació necessària


Aquests tipus d'iniciatives han demostrat la seva eficàcia en la millora de l'aprenentatge de les llengües estrangeres en tots els països de referència en aquest àmbit.

Let's have fun!

2 comentaris:

Francesc Jordi ha dit...

Hem sembla una idea genial.

Nomes un petit comentari. Quin es l´horari dels nens de 8 a 12 anys al col.legi? Si, fins les 12:30 a l´escola publica i les 13:00 a la privada, mes una estona fins arrivar a casa. Aixi segur que no podran veure-ho mai, excepte els dies de festa al cole si es que els emeten.

Essen un tema tan interesant, no es podria plantejar emetre aquests programes ludic-educatius en horari accesible als seus destinataris, els nens i nenes encara en edat escolar?

Marta ha dit...

Totalment d'acord Jodi, com a mínim suposo que es podran veure a TV3 a la carta.
De totes maneres, quina poca vista que tenen!