dimecres, 13 de novembre del 2013

DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS I FESTA DE LA INFÀNCIA



Hola famílies,


El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra cada any el 20 de novembre en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets dels infants, adoptada per les Nacions Unides el 1989 i ratificada per 192 països del món.. Fa més de 50 anys (1959) es va signar la Declaració Universal dels Drets del l'Infant. En aquest moment la infància va deixar de ser considerada objecte de protecció per passar a ser subjecte de ple dret. (Declaració dels Drets de l'Infant)


Diumenge 17 de novembre de 10:30 a 14h, al vestíbul de l'esplanada de l'Estació del Nord de Barcelona s'organitzen diferents activitats lúdiques relacionades amb el món de l'esport que apropen els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies. La Festa també comptarà amb un espai destinat a la petita infància (de 0 a 3).
Festa de la Infància 

Si no podeu assistir a la festa de diumenge, en el següent enllaç trobareu un dossier amb propostes d’activitats per a infants i professionals per dur a terme del 16 al 24 de novembre de 2013: http://www.xarxadretsinfants.cat/p/documentacio-dinteres.html.