dimecres, 26 de juny del 2013

ESPECTACULAR !!!!!



Simplement...ESPECTACULAR!!!!
Els preparatius, l'organització, el muntatge, la predisposició, el material, la posada en escena, les coques, els cotillons, el cava, els jocs, els animadors, el discjòquei, el porter, la catifa vermella, l'entrada, els segells de colors, el photocall, la rebuda i benvinguda, les banderoles, l'equip de música i llums, els mantells, les copes, els cossis de gel, el paper de wc, les bosses d'escombraries, l'ambient, les ganes, la il·lusió, els somriures, els balls, les fotos, la gana, els pica-pica, els plats, les postres, la participació, la cooperació, la col·laboració, el bon rotllo des de el començament de la festa fins al final...i les ganes de més que ens ha quedat a tots!!
Gràcies a totes les persones que van participar en la festa perquè heu fet que això rutlli, sense cap incident i amb moltes i bones ganes!!!! Però, sobretot, gràcies a les persones que van ajudar-nos per la tarda a muntar i al vespre a recollir (grans i petits) i desprès la cooperació de tothom a l'hora de retirar les seves taules i cadires !!!! Va ser tota una lliçó de companyerisme i un èxit de fi de festa!!!!

Només dir-vos que L'AMPA es sent orgullosa i afortunada de formar part del MONMANY i la seva gent i que heu fet que aquest any sigui inoblidable!

En breu penjarem les fotografies per rememorar la festa !!!!

BON ESTIU PER A TOTS!!

3 comentaris:

Maria del mar padilla ha dit...

Gracias a todos sim vosotr@s no hubiera sido posible

Mónica ha dit...

Y sin vosotras tampoco chicas!!!@ estoy deseando ver las fotos

Anònim ha dit...

CUando pondreis las fotos??