dijous, 30 de maig del 2013

FESTA FI DE CURS


Estimades famílies,
Queda poc ja pel final de curs, i tenim ganes d'acabar-lo de la millor manera, és a dir, tots junts!
Volem fer un fi de festa amb animació infantil, sopar de "Traje" (carmanyola), coca i copa de cava/nens bossa de guirnaldes, espectacle i discomòbil per a tots vosaltres!
El dia serà el 21 de juny (últim dia de col.legi) a partir de les 20:30h i durant una hora aproximadament, hi haurà l'animació infantil (per a nens de P3 fins a 6è), i part de l'espectacle amb la benvinguda! No us ho podeu perdre!!. L'AMPA es farà càrrec en gran part de la despesa econòmica de la festa, de manera que l'aportació per persona serà petita per tal que tots hi poguem anar a compartir la nit!.
Es posaran a la venda els tiquets d'entrada a partir del dilluns 3 de Juny fins al dilluns 17 de juny.
Preu de 3€ que inclou: animació infantil, coca + copa cava/nens bossa guirnaldes, espectacle i discomòbil. El tiquet/entrada es pagarà per nens a partir de P3 (serà gratuït pels nens més petits).
Horari de venda: Dilluns, Dimecres i Divendres de 9:00h a 9:30h i per la tarda en horari Ampa fins que comenci la jornada intensiva que restarà obert només pel matí aquests tres dies per vendre tiquets.
El sopar haurà de portar-lo cadascú, per això diem que serà un sopar de "traje". Les taules estaran montades, amb les estovalles però caldrà que la resta (plats, gots, cuberts, tovallons, menjar, begudes...) ho porti cadascú.
Tots aquells que volgueu reservar taula per un número de persones en grup caldrà que en el moment de la compra de tiquets ens ho feu saber, per poder-ho anotar i així marcar aquell dia la vostra taula amb el número de persones que ens havíeu dit. Qui no reservi taula haurà de buscar-se lloc a les taules lliures restants.
Donat que estem a l'escola quedarà totalment prohibit fumar dins l'escola hi s'haurà de sortir a fora al carrer.
I per tal de garantir la seguretat de tots i totes quedarà també prohibit portar petards.
L'AMPA és farà càrrec del montatge, i qui vulgui ajudar només cal que es posi en contacte amb algú de l'Ampa al llarg d'aquests dies. De totes maneres agraïrem la col.laboració de tots i totes a l'hora de recollir ja que a tots ens agrada la festa, però sempre hi ha una part més feixuga, que si la fem entre tots passa millor. Sabem que podem comptar amb tots vosaltres i amb la vostra participació!
Us esperem!!!

Comissió de festes
AMPA

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Prrfecte!
Com sempre! Sortirà genial!
Gràcies noies!!

Marimar

Anònim ha dit...

Sera una gran noche

Anònim ha dit...

Sera una gran noche

Maria del mar

Anònim ha dit...

Serà una gran nit! On brillaran les estrelles, mentres pintem de colors la festa!
Us hi esperem!!!
Lourdes Bonet Batalla

Anònim ha dit...

Quina pena! Ens ho perdrem. Quina bona pinta!,.