divendres, 6 de maig del 2011

Estimades famílies:

Ha passat un any, torna la primavera, la calor i un cop més ens tornem a veure. Ja portem gairebé un any gaudint tots de la nostra escola nova però encara que les obres van finalitzar l'any passat, a l'escola s'han anat fent millores com ara la remodelació del gimnàs i els seus vestuaris així com els lavabos del pati, aquestes reformes es van fer a l'estiu.

Aquest any, desde l'Ajuntament s'han fet retallades i aixó ens ha afectat a nosaltres i al nostre "pla de l'entorn", per aquest motiu la subvenció que rebem cada any no ha arribat i no hem pogut realitzar els tallers com fem habitualment per tots vosaltres.

La nostra cuina pròpia ja té un anyet de vida i us podem assegurar que tot el personal que la forma fa el possible per garantir als nostres fills una alimentació saludable i unes bones estonetes d'esbarjo. Tanmateix us informen que a partir del proper mes de maig es modifiquen els menús, ja no tindrem els menús de tardor-hivern / primavera-estiu (menús des sis setmanes ) sinó que passarem a tenir-los mensuals.

Un cop més, agrair-vos la vostra col.laboració amb l'Ampa, gràcies per l'acceptació que tenen les nostres activitats extraescolars i la confiança que dipositeu en el nostre treball. Aprofitem per informar-vos que l'ultim dia les activitats extraescolars serà el proper 31 de Maig i convidar-vos a tots al Festival que tindrà lloc el proper dia 28 de Maig al nou poliesportiu de Les Grasses Andrey xepkin.

Ens trobeu a la vostra disposició tots el Dilluns i Dimecres de 16:45h. a 17:45h. de la tarda, recordeu que a partir del dia 6 de Juny comença la jornada intensiva i per aixó canviarem el nostre horari, Dilluns i Dimecres de 9:00h. a 9:30h. del matí.