dilluns, 21 de juny del 2010

Escola Monmany campiona del torneig de bàsquet a l'escola S. Espriu

El darrer cap de setmana es va disputar la festa de l'esport a l'escola Salvador Espriu de Sant Feliu.
Al torneig de bàsquet hi van participar l'equip amfitrió, l'escola Pau Vila, i el nostre equip de bàsquet.
Els jugadors i jugadores de l'equip eren els següents: Lorena, Inés, Alexis, Jesús Gonzalo, Gerard Plaza, Sergi, Roger Guix, Maria Rodríguez , els germans Freddy i Kevin Torres, David Ayala i Ángel Posada. Tots van ser dirigits pel seu mestre d'Educació Física, Lluís Fontseca.

Aquest tres equips van disputar un triangular en el qual la nostra escola va començar amb una ajustada victòria davant l'equip de casa, el Salvador Espriu. La victòria la vam poder aconseguir gràcies a una gran defensa que va anul·lar els grans llançadors de l'equip adversari. A més a més, l'equip va aconseguir un gran nombre de rebots i un bon encert en els llançaments a cistella.

En el segon partit, la nostra escola jugava amb l'escola Pau Vila, i la victòria va ser més àmplia.
L'entrenador Lluís es mostrava seriós en els minuts en què l'equip es va relaxar, però de seguida es van ficar al partit i no van deixar de pressionar fins a la fi.

Un cop acabat el partit, els jugadors i les jugadores es mostraven satisfets per la feina feta; havien demostrat companyerisme, esforç i treball en equip. L'entrenador Lluís estava molt satisfet per la imatge que havia donat l'equip.

Un cop acabada la participació de l'escola Monmany, els jugadors i les jugadores van recuperar energies amb un refresc i van poder gaudir de la festa, dels balls i dels jocs.

Poc després van recollir la seva merescuda medalla, com a participants en la festa de l'esport a l'escola S. Espriu.

Donem les gràcies a l'escola S. Espriu per convidar-nos a la seva festa i amb aquest esdeveniment donem per tancada la temporada d'esport a l'escola.

Us desitgem a tots i totes un bon estiu!

I recordeu: feu esport durant les vacances d'estiu, però no el feu a les hores de més calor.

Gràcies i fins setembre!


Crònica: Lluís Fontseca (mestre d'EF de l'escola J. Monmany).