dissabte, 24 d’abril del 2010

Estimades famílies:

Un any més, ens tornem a trobar per primavera. Aquesta vegada amb un gran canvi a la nostra escola. ja han finalitzat les obres de millora d´aquesta, que van començar l´any passat. Ara els nostres fills i filles gaudeixen d´una escola totalment reformada, alegre, ample i còmoda. Dins d´aquestes millores és importantíssim destacar el funcionament de la cuina pròpia. Que va començar el passat 8 de Març.

L´Ampa també ha volgut col-laborar en aquestes millores i ha posat mobiliari nou d´activitats per el pati d´infantil.

Volem agrair la bona acceptació que tenen sempre les nostres activitats extraescolars que el pròxim 31 de Maig ja finalitzen, i convidar-vos a tots els pares i mares, al festival que tindrà lloc el proper dia 29 de Maig, al poliesportiu de la Rambla marquesa castellbell.

També volem animar-vos a assistir als tallers de cuina que fem un cop al mes. Aquest trimestre, hem conegut costums gastronòmics de Romania i Xina. A les nostres jornades, ens reunim per conèixer una mica millor altres paisös, de la mà de qui millor el coneix, els nascuts allà i ara fincats al nostre país.

Aquest mes que parlàvem de Xina, a part de conèixer i tastar gastronomia xinesa, hem fet un taller infantil i primària. Al taller van veure i escoltar l´historia d´en Kong Xiooru (zopenco), és un conte xinés que els nostres fills i filles, van tenir l´oportunitat d´escoltar en Català i Xinès. Van aprendre algunes paraules en aquest idioma i l´Ampa els va obsequiar amb un penjoll amb l´animal corresponent al seu any de naixement de l´horòscop xinès. també se´ls va donar un sobre vermell amb una xocolatina dintre, que podien menjar-se desprès de demanar un desig. És un costum Xinés, que es fa pre cap d´any amb una moneda de veritat. diuen que dona bona sort per l´any que comença (Hong Bao).

ja sabeu, que podem trobar-nos per qualsevol dubte o consulta al nostre horari habitual, Dilluns i Dimecres, de 16:45h. a 17:45h. de la tarda, i informar-vos que al mes de juny amb la jornada intensiva l´horari serà de Dilluns i Dimecres, de 9:00h. a 9:30h. del matí.

L´ESCOLA ÉS CASA NOSTRA. L´ESCOLA LA FEM TOTS