dilluns, 21 de desembre del 2009

AMPA

Estimades famílies:


Ja estem al Nadal i arribem al final del primer trimestre del curs, amb la il-lusió que comporten aquestes dates per als nostres menuts.


L´AMPA com cada any rebrà al Pare Noel amb tots els nens de l´escola, per veure quin regal els porta, ja que han sigut molt bons.


Al igual que l´any passat, L´AMPA farà durant aquest curs algunes "TARDES DE CUINA", visitant alguns del paisös que ens envolten, a les que totes les mares i pares esteu convidats.


També cal esmentar, la gran acollida que tenen les activitats extraescolars que ofereix L´AMPA, i alhora informar que l´últim dia d´aquestes serà el proper dilluns 21 Desembre.


Com ja es pot apreciar, gracies a les obres, tenim una nova escola, que cada dia s´adapta més a les necessitats dels nostres fills. L´AMPA vol agrair la participació de tots els pares i mares que fan possible cada dia que le fet de deixar i recollir als nostres fills, amb les obres, es realitzi amb tota normalitat.


Us recordem que , com sempre, podeu parlar amb les mares de L´AMPA tots els Dilluns i els Dimecres de 16:45 h. a 17:45 h.



Animeu-vos a participar.



BONES FESTES




L´escola la fem tots, l´escola és casa nostra